SMALLINGERLAND HELPT

Veel particuliere-en bedrijfsinitiatieven zijn de afgelopen weken in het leven geroepen om de groepen die het zwaar hebben extra te steunen.

De heftigheid en snelheid van de corona-ontwikkelingen dwingen ons tot een andere manier van leven. Een andere manier van samenzijn. We moeten ons aanpassen. Maar willen helpen. Een saamhorigheidsgevoel oproepen, met afstand van elkaar . Gelukkig is er iets dat ons allen drijft, de wil om elkaar te helpen. Er zijn zoveel initiatieven in de gemeente Smallingerland dat wij alles hebben gebundeld op deze digitale paraplu , waar mensen direct op 1 pagina te zien krijgen wat er nou is in Smallingerland. Je kunt direct in contact komen met de organisatie van het desbetreffende initiatief.

We zetten ze hieronder op een rijtje. Meer initiatieven die ondertussen ontwikkeld worden en die er niet tussen staan, stuur deze naar info@smallingerlandseuitdaging.nl met als subject : Corona-initiatief en titel. Ons doel is om de initiatieven samen te brengen in een corona-initiatievendossier

 

 
Button